Majoitu

HOTELLI AMADO

Amadon huoneet ovat tyylikkäitä ja viihtyisiä – niissä viihtyy mielellään pidempäänkin. Amadossa on 49 huonetta; mm. perhehuoneita isommillekin perheille sekä langaton WLAN-laajakaistayhteys. Meillä yöpyvät myös lemmikit. Muistathan varata huoneen ennakkoon, sillä lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä. Voit varata ennakkoon myös lisäpalveluja huoneeseen, hinnaston löydät alta.

Amadon pehmeissä vuoteissa nukkuu kuin tukki. Aamulla herää levänneenä ja täynnä uutta energiaa. Eilisen ideat odottavat toteuttamistaan entistäkin kirkkaampina. Yrityksille on tarjolla edullisia majoitussopimuksia – kauniita unia!

AMADON CITYHOTELLI (Yrjönkatu 24)

Amadon Cityhotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Poria, kävelykadun päässä puiston laidalla, vastapäätä Hotelli Amadoa.
Hotellihuoneet ovat viihtyisiä ja valoisia. Cityhotellissa on 69 huonetta, joista osassa on erilliset vuoteet ja vuodetuoli tai vaihtoehtoisesti parivuode. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone suihkuineen, hiustenkuivain, ilmastointi sekä taulu-tv.
Meillä yöpyvät myös lemmikit, mutta huoneita on rajoitettu määrä, joten muistathan mainita lemmikistä varausta tehdessäsi.
Hotellilla on oma pysäköintialue, jossa pysäköiminen järjestyy lisämaksusta. Runsas aamiainen sisältyy hintaan ja aamiainen tarjoillaan Hotelli Amadossa, tien toisella puolella.
Voit varata huoneesi Hotelli Amadon nettisivuilta tai
soittamalla 02-6310 100.

ANTINTORNI APARTMENTS

Kauttamme varattavissa myös uusia, saunallisia, täysin kalustettuja huoneistoja keskikaupungilla. Valittavanasi on sekä yhden että kahden makuuhuoneen huoneistoja. Huoneistoissa yöpyy max 4-7 henkilöä. Kun arvostat omaa rauhaa ja kodinomaisuutta, on tämä valintasi. Sopii esimerkiksi perheille mainiosti. Kysy lisää vastaanotosta!

VILLA AMANDO & AAVA

Villa Amando ja Aava ovat luksusluokan huviloita aivan meren rannassa, uniikissa Reposaaren kylässä. Ilmastoiduissa ja korkeatasoisissa päärakennuksissa on täysin varusteltu keittiö, uniikit ruokailutilat,  makuuhuoneet sekä kaksi wc:tä. Villoissa on erillinen viihtyisä saunarakennus sekä iso jacuzzi, joka sisältyy hintaan.
Kysy lisää vastaanotosta!


Annamme urheiluseuroille ja isommille ryhmille erikoistarjouksia majoituksesta ja ruokailuista – ota yhteyttä vastaanottoon, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva paketti!

HUONEHINNAT ALK.:

Yhden hengen huone: alkaen 100 € 
Kahden hengen huone: alkaen 130 € 
Kahden hengen comfort: alkaen 140 € 
Perhehuone: alkaen 160 € 

Runsas aamiaisbuffet, wi-fi ja iltasaunan käyttö (ma-to) sisältyy huonehintaan.

Aamiainen on tarjolla;
ma-pe klo 6.30-9.30
la klo 7.00 - 10.00
su klo 8.00-10.00

Aamiaista on saatavilla myös ulkopuolisille hintaan
14 €/aik, 7 €/lapsi, alle 12v.

MAJOITUSPAKETIT

Hemmottelupaketti kahdelle
Amadon hemmottelupaketti sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, kuohuviinipullon huoneeseen tuotuna, aamiaisen, 3-ruokalajin illallisen, saunan ja myöhäisen huoneenluovutuksen klo 15.
220 €/vrk/H2 (kesäkausi 250 €/vrk)

Illallispaketti
Amadon illallispaketti sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, saunan vapaan käytön sekä 3-ruokalajin illallisen. 
200 €/vrk/H2 (kesäkausi 220 €/vrk)

Hääyö Amadossa 
Pakettiin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, huoneen koristelu ruusuin sekä aamiainen huoneeseen tuotuna.
180 €/vrk/H2

Myyntimiespaketti
Yrityksille tarjolla myyntimiespaketti, sisältäen hotellihuoneen, aamiaisen, saunan vapaan käytön ja ruokailun ravintolassamme.

Bilepaketti
Paketti sisältää majoituksen yhden tai kahden hengen huoneessa, aamiaisen sekä pääsylipun Punaiseen Kukkoon (PK).
Punaisen Kukon sivuilta löydät artistien esiintymispäivät.
Kysy lisää vastaanotostamme. 

Lisäpalvelut
Kuohuviini                            30 €/0,75l plo
Talon valko-tai punaviini      25 €/0,75l plo
Hedelmä-suklaavati              15 €

Koiraveloitus                        15 €/vrk
Lisävuode                             25 €/vrk
Pinnasänky                           8 €/vrk

Oheinen majoitushinnasto ei ole voimassa SuomiAreenan, Pori Jazzin eikä muiden erikoistapahtumien / juhlasesonkien aikana.

Huonevaraus

Tee huonevaraus