Majoitu

HOTELLI AMADO

Amadon huoneet ovat tyylikkäitä ja viihtyisiä – niissä viihtyy mielellään pidempäänkin. Amadossa on 50 huonetta; mm. 7 kolmen hengen huonetta, savuttomia huoneita sekä langaton WLAN-laajakaistayhteys. Meillä yöpyvät myös lemmikit. Muistathan varata huoneen ennakkoon, sillä lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä.

Amadon pehmeissä vuoteissa nukkuu kuin tukki. Aamulla herää levänneenä ja täynnä uutta energiaa. Eilisen ideat odottavat toteuttamistaan entistäkin kirkkaampina. Yrityksille on tarjolla edullisia majoitussopimuksia – kauniita unia!

ANTINTORNI APARTMENTS

Kauttamme varattavissa myös uusia, saunallisia, täysin kalustettuja huoneistoja keskikaupungilla. Valittavanasi on sekä yhden että kahden makuuhuoneen huoneistoja. Huoneistoissa yöpyy max 4-7 henkilöä. Kun arvostat omaa rauhaa ja kodinomaisuutta, on tämä valintasi. Sopii esimerkiksi perheille mainiosti. Kysy lisää vastaanotosta!

VILLA AMANDO

Villa Amando on luksusluokan huvila aivan meren rannassa, uniikissa Reposaaren kylässä. Ilmastoidussa ja korkeatasoisessa päärakennuksessa on täysin varusteltu keittiö, uniikki ruokailutila, kaksi makuuhuonetta ja kaksi wc:tä.  Viihtyisästä saunarakennuksesta löytyy kolmas makuuhuone, oma minikeittiö jääkaapilla ja wc. Villassa yöpyy max. 8+3 henkilöä.  Kysy lisää vastaanotosta!

Annamme urheiluseuroille ja isommille ryhmille erikoistarjouksia majoituksesta ja ruokailuista – ota yhteyttä vastaanottoon, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva paketti!

HUONEHINNAT

Yhden hengen huone: alkaen 86,00 €
Kahden hengen huone: alkaen 103,50 €
Perhehuone: alkaen 133,00 €

Runsas aamiaisbuffet, wi-fi ja iltasaunan käyttö sisältyy huonehintaan.

Aamiainen on tarjolla maanantaista perjantaihin klo: 6.30-9.30, lauantaisin 7.00 - 10.00 ja sunnuntaisin klo: 8.00-10.00.

MAJOITUSPAKETIT

Rakkauspaketti
Amadon rakkauspaketti sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, kuohuviiniä, aamiaisen, illallisen, saunan ja myöhäisen huoneenluovutuksen. Paketin hinta on 180,00 €.

Illallispaketti
Kysy huonehintojamme illallispaketin kanssa. 

Myyntimiespaketti
Yrityksille tarjolla Myyntimiespaketti, sisältäen hotellihuoneen, aamiaisen ja ruokailun ravintolassamme.

 

Oheinen hinnasto ei ole voimassa SuomiAreenan, Pori Jazzin eikä muiden juhlasesonkien aikana.

Huonevaraus

Lähetä tiedustelu